Är jag misstänksam i onödan?

Trots att jag vill tro gott om människor (läs:män) så är jag alltid på min vakt. Inte bara pga egna och andras dåliga erfarenheter, utan även tyvärr alla skriverier i tidningarna. VART TOG DEN GODA MANLIGA FÖREBILDEN VÄGEN?
Ex, killen jag skall på dejt med i morgon, googlade på hans telefonnummer och GUESS WHAT!
Det står att han delar fast telefon med ej kvinna. Så hur skall jag hantera detta då? ? ?

Ikväll var jag och Cilla på krogen. Knökfullt i baren, det kommer in ett gäng på 8 karlar i typ40-års åldern som ställer sig brevid oss. Vi börjar surra med dem- och de börjar "surra" kring oss, om ni förstår.
Jag tänker så här när jag ser dem: " de är säkert gifta allihopa och är ute killgänget, kanske har de varit på porrklubb och hälften av dem skulle inte banga för ett vänsterprassel/ligg med annan än frugan"
Cilla tänker däremot så här: "stackarna, flera verkar vara singlar, men de är både korta, och lite fula, men verkar snälla".

Så ni hör hur min hjärna är inställda. Män är djur typ. Hur fan kunde jag bli så här misstänksam?

Och när det gäller min dejt- hur skall jag tänka/göra kring att han delar fast felefon med en tjej?  
* Ignorera?
* det är säkert hans gamla flickvän, hon har flyttat?
* han är inneboende hos en gammal tant?
* han är traktens Casanova och passar på att dejta andra när han flickvän är bortrest över helgen?
* Jag ringer honom och säger att jag googlat hans nummer och frågar rätt ut varför han delar telefon med en kvinna och om det är hans flickvän/fru/sambo och att han i så fall kan glömma vår dejt, ja glömma mig överhuvudtaget?

HUR skulle ni ha gjort?

Eva


Varför är så många 30+ tjejer singlar?

Jag har flera supervackra, begåvade 35+ tjejkompisar som är singlar och inget hellre vill än att träffa mannen i sitt liv och bilda familj. Vad fan är problemet?

De är:
-dokumenterat attraktiva/vackra
-välutbildade/smarta
-kreativa
-kommer från ordnade förhållande
-trevliga, glada och sociala
-har god fysisk och psykisk hälsa
-flitigt uppvaktade av män
- kloka och förståndiga och allmänt gulliga och omtänktsamma

Både Sarah  (37) och Jenny (snart 38) var lite deppiga och frågade mig i veckan; vad är det för fel, det var inte så här det skulle bli, varför har jag varit singel i flera år, alla runt omkring mig träffar någon till slut och hur länge törs jag vänta med att skaffa barn?

Jag  (34, snart 35, också singel sen ett par år) sade: jag vet inte varför vissa är singlar till de närmar sig 40- medan andra träffar rätt i 25-års åldern. Jag har INGET svar alls.

För om jag ser på mina barndomstjejkompisar, gulliga tjejer, men jag är både snyggare, varit mer populär bland killar, och intressantare än dem tillsammans! Så hur fan kan jag bli utan???
Och supervackra Sarah och söta kvinnliga Jenny med långa vackra håret och benen. HUR FAN KAN NÅGON HA MISSAT DEM?

Så: vad beror det på att vissa är singel så länge, trots att det inte finns någon fel på dem, medan andra träffar en ny samma dag de blir singel?

Eller är det detta med att man så gärna vill skaffa barn som spökar?
Enligt Lina (kära Lina vart har du dina intressanta inlägg, vet att det pågår jättemycket intressant i ditt liv- skriv nu!) som är 40+ , som är skild och har redan skaffat de barn hon skall ha säger till mig:
Eva, det är skillnad på oss två, du behöver träffa en man som du skall leva med och bli far till dina barn, jag vill träffa någon att älska, gärna särbo, så vi har helt andra krav. Den jag träffar kanske jag aldrig skulle vilja ha barn med, men som är en underbar partner till mig!

Ja, jag går och lägger mig ikväll utan svar.
Fast på Lördag skall jag på dejt. Bjuden på middag av han som raggade upp mig på jobbet. Återkommer om detta.
Eva


Blev uppraggad på jobbet idag!

Har inte skrivit på ett tag- blev deppig efter allt dejtande- och ingen var rätt! Tappade sugen helt enkelt. Tack och lov finns det änglar-för idag fick jag en ny dejt inbokad:) Out of the blue!
Var och gjorde ett jobb i en grannkommun, där jag bla intervjuar vissa personer. Vid fikat satt jag och ett par äldre damer och så denna snygga unga man. Han serverade mig mitt kaffe och kaka och började förhöra mig om var jag kom ifrån, vart jag bodde, hur länge jag bott här, om det var kärleken som fick mig att flytta, vad mitt jobb går ut på osv. Jag blev helt vimmelkantig av förhöret, han var dessutom så snygg så jag kunde inte se honom rakt i ögonen. Ja, tanterna vid bordet tyckte det var kul i alla fall. Sen var det inte mer med det, gick iväg på ett annat möte, och sen var jag på väg därifrån. Hade hunnit kanske 100 meter när jag hör någon ropa -stanna!
Och där kom snyggingen i språngmarch efter mig. -Är du singel? var det första han frågade.
Jaaa, svarade jag. - Kan jag få bjuda dig på middag i helgen? Wow!

Jaaa, svarade jag efter en stunds betänketid. Sen tog han mitt nummer. En timme senare kom ett sms med hans nummer och glada gubbar- och hans namn- John (jag hade redan hunnit glömma det).

Äh vad fan det var  ju roligt! När man minst anar det heter det ju. Jag hade verkligen ingen tanke på nån romans, eller att han skulle vara intresserad, jag var ju på mitt jobb! Och har heller ingen aning om han är min typ eller inte.
För det första så är han lite för snygg- och ung (dvs i min ålder)!

Nej mina drömmars man ser ut så här:
* lång
* minst ett par år äldre
* varit gift eller i långa förhållanden tidigare (inga barn)
* affärsman av nåt slag, eller advokat, ekonom, egenföretagare, journalist, fotograf, kanske läkare också
* universitetsubildning
* MYCKET god ekonomi (if you know what I mean...)
* stora varma händer
* ser trevlig ut, men förmodligen inte så snygg, kanske lite fet, men MANLIG!
* STOREBROR
* varit singel i ca 2 år
* superbra älskare som älskar ha sex med mig varje dag livet ut, typ
* Klok och förståndig, ja lite präktig är han allt


Stefan har inte hört av sig!

Ibland känns det som är helt rätt ändå tungt. Stefan var inte min grej med närmare eftertanke. Mina vänninnor hörde direkt på mig att jag tyckte synd om honom... Detta att tycka synd om och ta hand om karlar är mitt big NO-NO. Så djävla osexigt! Blä!
Fast ändå. Han har inte hört av sig. Och jag SÖRJER. Jag sörjer för att han inte var rätt kille. För att jag nu får börja om igen och dejta en annan. Och att jag just nu inte har mycket energi över till det.

Please God- just send me someone!
Som är härlig och snäll- hur svårt kan det vara? Jag väntar ju;)

Eva


Stefan jättehärlig-men har en annan...

Nu har jag träffat Stefan, som jag mailat med i nästan 3 månader. Nervöst som fan var det, inte bara för att jag ställt in mig på att bli besviken (hur troligt är det att nån man aldrig sett, men mailat med i 3 månader skall vara rätt person, låga odds! ). Vi hade bestämt att ses idag klockan 2. Men i går kväll kom ett mail som vände allt:
Han skrev" det här känns inte bra, du har hela tiden haft en rival, vi är inte tillsammans men har träffats ett par gånger, men de senaste dagarna har jag känt att det inte är rätt att dejta någon annan. Men vill gärna ses ändå, men inte som en dejt som vänner. Om det är ok för det vill säga. Hör av dig till mig annars, om några veckor vet jag nog hur det blir med den andra tjejen".

Jag fick en chock! Besviken! Fan någon annan hann före! Samtidigt full i skratt: LIVET ÄR BANNE MIO HELT OFÖRUTSÄGBART!

Jag tackade honom för att han talade om läget, och att han berättat innan vi sågs, men att jag ville träffa honom ändå.

Så vi sågs idag klockan 14.00.

Guess what!
Det var jättehärligt! 4 timmars maraton dejt vi pratade och pratade och jag hade kunnat träffa honom flera timmar till! Kände mig varm i hjärtat när vi skiljdes åt.

Då sade jag: "lycka till med den andra tjejen"
Han sa, det kanske inte blir nåt, ville som inte kommentera det utan sa bara att vi ses igen eller nåt typ.

Så nu känner jag mig: trött, lite förvirrad, glad, men ändå ledsen att han träffar en annan. Lite vilsen, skall jag släppa honom nu och låta honom löpa hela linan ut, han påbörjade med någon annan innan han träffat mig och det hade lika gärna kunnat vara jag i hans skor.

Men vet ni vad. Det kändes så himla bra att ses vi kom så förbannat bra överens att jag tror:
ATT HAN ÄR FÖRVIRRAD JUST NU! Ha ha det är vad jag tror.

Den som lever får se. Jag hatar bara att slösa min tid på nåt som inte kan bli nåt. Jag hatar att tänka på någon som inte tänker på mig lika mycket. HOPPAS han tänker jättemycket på mig ikväll när han går och lägger sig.

Jag tyckte han var fin. Superfint leende, hårigt bröst (som stack upp ur kragen) which I LOVE.
Han har dock inga pengar, och ganska små händer (dvs risk för liten dick).
Men vet ni vad. Just nu struntar jag i pengar och kukstorlek. Jag vill bara smeka hans håriga bröst.
OCh träffa honom igen. Och pengarna kan jag dra ihop själv.
Dock kanske lite risk för mammakänslor/tycka synd om känslor. Men vi får se längre fram.
Vem vet, vi kanske aldrig ses igen. Inom en vecka vill jag ha svar på det i alla fall. Skall vi fortsätta lära känna varandra eller skall vi gå skilda vägar och tacka för den vänskap som varit?

Fortsättning följer.

Ps. Jag är fan ett kap och jag slår förmodligen den andra tjejen med tusen mil. Oj vad förvirrad han måste vara!

Eva

Minns all sex timmarna innan mens...

Jag skall snart få min mens och mår pest, uppsvullen, finnig, ful, ja ni kvinnor känner igen er. Och så skall jag träffa min "blinddejt" efter 2 månaders intensivt mailande för första gången på torsdag! Oh no! Känner mig superful. Om det bara kunde vara veckan efter- då skulle jag vara snygg igen :(

Men så tänkte jag så här: I min ungdoms glada dagar- så blev jag oftast ihop med killarna kvällen innan jag fick mens! Efter en fantastisk natt med sex- vaknade jag jämt med flödande mens och mensvärk.
Faktum är att timmarna innan mens är det mest skönaste att ha sex på. inte bara för att jag i alla fall blir känsligare för beröring, hela vaginan är superkänslig och all hud på hela kroppen, men också för att man känslomässigt är SÅ öppen och behövande av närhet ex.

Ex. Mattias från sundsvall, vi var ett gäng kompisar som delade stuga. Jag förstod ju att han var intresserad men det var inte jag. Men tredje natten fick vi mer sällskap i stugan så jag och Mattias delade säng. Jag förförde honom  och väckte honom med att jag låg tryckt mot honom. Han förstod först inte sin stora lycka. Fy Fasiken vad skönt det var. Det var en av mina mest härliga upplevelser. Och fick mens på morgonen! Delade nästa natt också, men sedan åkte jag på semester i 4 veckor, han var dökör och ringde och skickade vykort och allt vad det var. Träffades igen sen, men jag ville inget mer.

En annan mens- upplevelse: Hade träffat Kent ute och han tog mitt nummer, veckan efter gick vi på dejt.  Helkväll, bio, middag hemma hos honom och sen sex hela natten. Underbart! Herregud vad jag njöt, kom flera gånger samma natt. och sen: Mens på morgonen! Dagen efter fick jag en bukett röda roser hemskickat från honom med värsta gulliga kortet. Sen gjorde jag slut. Men härligt var det.

Sen var det en annan kille i gänget, som varit intresserad av mig länge. Bengan kallade vi honom. Jag var egentligen kär i en annan, men en kväll gick jag hem med Bengan och hade en av mina mest fantastiska nätter! Oh herregud han kunde sin sak! Morgonen efter- mens!

Faktum är att mina bästa sexupplevelser har skett timmarna innan mens...

Men det var då det. Flera flera år sedan. Föressten har tyvärr dåliga sexupplevelser kommit efter det.
Vilken tur jag inte träffade "In- Ut- sen SLUT" -killarna när jag var ung. Då hade jag förmodligen blivigt avskräckt att ha sex för livet banne mig! Tack underbara för alla härliga upplevelser! De har format mig som kvinna:)

Men vad spelar det för roll inför min blinddejt nu på torsdag?
 Vi skall träffas och fika! inte ligga.

Hjääälp vad ful och fet jag känner mig!  

(vilket lyxproblem va)

Eva


Kvinnors reaktion på sexinvit från sin man (när han inte har grundat)

Om vi fortsätter på föregående tema: " "Grunda med beröring och ha mer sex" som mer var riktat til killar.
Men tjejerna då? Beteer sig kvinnor inte  klumpigt och korkat ibland också?
Jomenvisst! Ibland nästan lika mycket.

SCENARIO:

Mannen smyger upp bakom sin kvinna som står och plockar undan disk i köket, håller om henne och viskar förföriskt " ska vi ha sex?" samtidigt som hon känner hans hårda kön mot sin bakdel.

Hur tror ni en kvinna reagera på detta? Ha ha tänk efter nu!

Mest sannolik reaktion från kvinnan 1:
Nej, vad gööör du! Inte nu dummer, ser du inte att jag är upptagen med disken!

Hur tror ni att hon känner sig inför hans förslag? Tja, kanske irreterad, eftersom han slappat framför TV medan hon plockat bort efter middagen (ha ha vad lite sex den karl får då! ).

Helt möjlig reaktion från kvinnan 2:
Men- hon kanske får lite inspiration till att tänka på sex, så medan hon gör klart i köket fantiserar hon lite lätt och tja, börjar faktiskt ändra sig. Hon kanske vill ha sex i alla fall!
Glad går hon till sin man och kryper nära honom i soffan. Han knuffar dock bort hennes pussar.
VANUDÅ! Ville han inte nyss! 
Jo, men nu känner den lille mannen sig avvisad att hans kvinna inte ville ha sex när han nyss frågade.
Men herregud! Get a grip!

Och LÄR ER: Kvinnor går inte från 0-100 som män gör.
Vi är långsamma och till skillnad från män behöver vi värma upp.
Den enda gången som det egentligen passar att säga dom ORDEN: "Vill du ha sex?"  (det går helt bort för kvinnan ovan som är i en högst osexig situation och plockar bort disk- hur sexig tror du hon känner sig egentligen?  Öhhh)
Är när du har kommit så nära att du smekt henne nära orgasm. Then we are talkning...:)

En klok kvinnas reaktion 3:
Ger sin man en kram tillbaka och säger "Hmm, om jag är sugen på sex, tja jag känner mig inte sådär supersexig just nu mitt bland all disk, men behålla tanken, jag skall fundera lite...

En ännu klokare kvinnas reaktion 4:
Ger sin man en puss och säger. "älskling, jag känner mig hur osexig som helst i förkläde mitt bland all disk. Men det är klart, om du gör klart här i köket istället för mig, så kan jag tappa upp ett bad sen kan du få ge mig en skön massage så får vi se.... ;)
Och vad gör en klok man då?
Gör superfint i köket! Mysar till i vardagsrummet (eller sovrummet beroende på var de brukar göra sin "massage" ), ser till att tända ett par ljus, släcka ner belysningen, kanske tja slå upp ett glas vin, eller koka en kopp te eller nåt annat mysigt. Så när kvinnan kommer avslappnad och mysig från badet, blir hon glatt överraskad över att han gjort mysigt för hennes skull. Den reaktionen får han förståss bara om hon vet att det är faktiskt ok bara med massage, han kan ta det, men om hon känner sig det minsta pressad, kommer hon kännas sig superpressad av ljus. Dessutom, tror inte karlar att ni får glömma bort massagen! Se det som en del i förspelet och förbered er på att hålla på läääänge:)

Lycka till!

Själv undrar jag om jag kommer göra nästa man jag träffar djupt förvirrad och olycklig eller om han känner sig som en glad och uppskattad kille...

Tja, om jag får en karl som när jag är upptagen med nåt passar på att trycka sitt kön mot mig och fråga om vi inte skall ha sex, och sedan tar illa upp om han får nej, tja då förstår den karl sig inte på kvinnor alls, och kommer aldrig förstå mig, så ja, vi får se.

Eva


Grunda med beröring-och ha mer sex!

Många killar/män gör misstaget att de fysisk ignorerar den kvinnan de lever tillsammans med, ex glömmer bort vardags-pussen, kramen vid diskbänken, smekningen över rumpan vid matlagningen, beröring av överarmen vid TV-tittandet, nackmassagen osv. Och sen-out of the blue-CHOCKÖVERFALLER kvinnan med maximal beröring, dvs vill ha sex, helt plötsligt! Få kvinnor går på den lätta utan tänker "jaha och nu passar det honom att vara gullig och uppvakta mig, när han är kåt och vill ha sig en omgång! No way tänker vi tjejer då. För om vi har gått omkring i ett "bristtillstånd" dvs saknat mysig beröring (utan krav eller anspelning på sex) så blir steget LÅÅÅNGT till sex.

Killar: Tjejer går sällan från 0-100 som ni gör.
Vår sexuella lust tar längre tid att väckas- men kan å andra sidan hålla i sig ett helt liv.
Så det bästa du kan göra som kille är att visa din kvinna att du vill vara nära henne, kramas och pussar och prata och röra vid henne, ÄVEN NÄR DU INTE VILL HA SEX,

En man som bara rör vid mig när han vill ha sex skulle jag DUMPA DIREKT.
Eftersom jag skulle känna mig uttnyttjad. Jag vill känna att den man jag lever med tycker om att röra vid mig dagligen och mycket. Alla som kan sin kemi vet att beröring är livsviktigt, frisätter "måbra" hormoner, gör det lättare att stressa av och slappna av- ngt som speciellt är viktigt för kvinnor inför sex. Kvinnan behöver känna sig avslappnad för att ha nära till sina egna känslor och till sin lust. Män borde hjälpa sina kvinnor med detta genom att röra vid oss, ofta.

Eva


RSS 2.0