Den som sa det den var det- en bedragens bekännelser

Jag har en kompis, Sanna, som jag känt i ca 3-4 år. Hon har blivigt bedragen i flera förhållanden och har hela tiden pratat om hur synd det är om henne, att hon så ofta har blivigt sviken av olika killar. Om hur svartsjuk detta har gjort henne och att hon har hemska erfarenheter av otrohet och har svårt att lita på killar. Naturligtvis har hon fått alla mina sympatier- stackars lilla gumman sån otur hon har haft! Otrogna djäkla svin till killar har hon haft. 
Men för en tid sedan kom sanningen fram: Jag fick för mig att fråga om denna rara ängel någonsin varit otrogen själv? JODÅ! Hon har bedragit FLERTALET av sina pojkvänner mellan hon var 18 - och 30 år!!! Oj då, och det bara hände av sig själv eller? Nädå ni skall inte tro att hon ens en enda gång har tänkt: What goes around comes around... Lilla vän det du sänder ut får du tillbaka- förr eller senare.

Så tänk på detta gott folk. Killen som upprört berättar hur hans ex bedrog honom- hur rent är hans samvete?

Så om jag vore du, kille eller tjej som dejtar på internet skulle jag åtminstonde reflextera över vad hon/han skriver i sin profil om vad de ogillar- det kan nämligen säga mer om dem själv!

Jag har natruligtvis översatt och tolkat de vanligaste he he:

Så står det:   Jag ogillar självupptagna människor                                                                
Betyder egentligen: Jag ogillar när människor är mer upptagna med sig själva än av mig!

Så står det: Jag hatar falska och oärliga människor!
Betyder egentligen: Jobbigt när andra ljuger lika ofta som jag!

Så med andra ord: Den som sade det den var det! Kallas projecering och är jättelätt att komma åt. Fråga dina vänner vilka egenskaper som de ogillar mest av allt hos människor- och det svaret du får säger mer om din kompis än om någon annan.

God fortsättning:)

Eva


RSS 2.0