Är han bättre i fantasin än i verkligheten?

Nu skall jag snart träffa min mailkompis, som jag mailat med i 2 månader.
Problemet är ju att man haft två månader på sig att göra sig en bild av den andra.
Och naturligtvis kommer den inte att stämma. Jag kommer med ganska stor säkerhet att bli besviken.
Men har bestämt mig för att ta tjuren vid hornen. Lika bra att spräcka illussionen! Men det känns för djävligt.
Vem skall jag nu maila långa utredande filosofiska mail om livet med? Mamma och Hanna har lovat att jag kan få maila med dom ha ha;) Så snart är mailsagan slut. Synd- han var perfekt på avstånd. Och sen finns det ju förståss en liten, liten millimeterstor förhoppning om att han skall vara underbar. Så lite hopp man behöver för att hoppas! En mikromillimeter är allt som behövs för att hålla lågan vid liv. Herregud- get at life girl:)

Eva


Kan inte Jugge-killar ta ett NEJ?

Göran, som ni vet var så himla tjatig och på, försökte få mig, övertala mig med alla möjliga argument till saker som jag inte ville, sen när jag då klippte honom, vände han och ville till 100% gå mig till mötes, och sen var vi där igen, han frågade, jag sade nej, han försökte övertala, ett himla tjat, jag dumpar honom igen, han är på och visar att han är gullig kille, jag går på den "lätta" igen och nu har jag tröttnat och insett att han kommer alltid försökta kontrollera mig, inte acceptera ett nej osv. (saken var den att vi skulle ses på en andra dejt, och han föreslog att jag skulle bjuda hem honom, jag sade nej, vi träffas ute istället, han började tjata, vi behöver ha sex bara för att vi ses hemma hos nån, vill bara få chans att prata ostörd med dig och en massa skit. Jag sa nej, nej det går inte. Men han GAV sig inte! Hur normalt är det? Till slut gav han med sig och vi skulle ta en lördagspromenad. Men jag ändrade mig, kändes inte alls bra att träffa den killen, han verkar ju vilja kontrollera mig. Så jag har sagt by by och ignorerar hans övertalningsförsök totalt. Han skriver tom sms "vad söt du är när du gör så här" och menar att jag dumpar honom. Som om han tänder på att jag säger nej!??? Som att det vore ett spel- en lek?

Min vän Vera sade när jag berättade att: han är Jugoslav va, dom killarna är så där, tjatar och tjatar, till tjejerna säger ja till slut. Hon hade dejtat en jugge för flera år sedan och hon kände igen beteeendet. "han fick mig att gå med på saker jag egentligen inte ville, han kunde inte ta ett nej, utan skulle till varje pris få sin vilja igenom".

Helt osvenskt faktiskt.
Men beror Görans "inte acceptera ett nej- beteende" på att han är:
1. potentiell kontrollernade kvinnomisshandlare
eller på att han är 2. Jugoslav?

Är Jugoslaviska tjejer vana att säga nej, nej och att killar tjatar, att det är en del av spelet liksom?
Och den som tjatar mest vinner sin brud?

Är det någon som har erfarenhet av jugoslaviska killar?

Eva Undrar


Jag hade både rätt och fel om min dejt Göran

Mitt första intryck av Göran var rätt. Nu har jag avfärdat honom för 3:e (!) gången, tredje gången gilt som man säger. Han var så himla på, tjatig och ville ha sin vilja igenom att jag kände mig helt överkörd. Jag blev ledsen! Men har förståss en dejt på söndag med en annan kille- så jag klarar mig;)

Eva


Jag tror jag är kär i Göran, men även i Stefan och så...

Hej!
Jag känner förälskelsekänslor för Göran.
Men jag blir nervös, för han känns väldigt spännande, och det känns som att jag måste vara på min vakt, så att han inte får övertaget, eller kör över mig.

Men han har lovat att vi skall hålla oss lugna och prata om hans resor och om mina affärsplaner nästa gång vi ses. Så nu hoppas jag att han håller det. Annars måste jag dumpa honom för 3:e gången!

Har ställt in två andra dejter. Vet inte vad jag skall göra med den 3:e. Vill nog ändå träffa honom.
Men herregud vad tid det tar att dejta! Jag vill ha lite lugn och ro nu, kunna koncentrera mig på jobb, hälsa (snart bikinisäsong) och min heminredning. Och dejta EN I TAGET: Bra ide va;)

Sen har vi ju Stefan som är från Stockholm, men bor och jobbar i Luleå...
Vi mailar lååånga mail till varandra, känns som en bra vän! Han vill jag ju också träffa, så det kan inte bli nåt med Göran förrän jag har fått chans att träffa Stefan- för tänkt om det är HAN som är mannen i mitt liv!?

Herregud vad jobbigt när man har mycket att välja på. Här bara sprutar det karlar. Alla vill ha mig ha ha;)

Eva

Var min dejt hemligt gift?

Var på supertrevlig dejt idag, en mogen man (tja), bjöd stort på fin restaurang, vin, god mat, skratt och prat, kändes avspänt, men ändå lite attraktion. Sen: Jag följde med på hans hotellrum!
Han bodde på hotel i närheten, jobbar i Stockholm, men bor i Göteborg. Han föreslog att vi skulle köpa glass så jag skulle få se hans fina gulliga hotell...
Jag sa: "Bara så du vet så är jag en ordenlig flicka".
Jag var hela tiden liiiite osäker på situation, men ändå trygg nog att följa med en helt okänd karl på rummet:
För att:
* han verkade schysst
* jag var nykter
* jag visste vart jag var
* jag såg till att hälsa på tjejen i receptionen, så att hon skulle känna igen mig om det hände nåt
* jag satte mig närmast dörren (ifall jag skulle vara tvungen att fly från hans närmanden).
* hans rum låg precis vid receptionen- de hade förmodligen hört om jag skrek högt!
* jag hade markerat innan att jag bara skulle äta glass och sedan måste hem

Så vi åt glass, lyssnade på musik på datorn.
Han gav mig sen en kram, ville gärna kyssas (ville säker mer än så om han skulle få), men jag vände bort mina läckra läppar.

Och sen gick jag hem!

Det var trevligt.

Efteråt pratade jag med  Lina om kvällen. Jag sa: Det var jättetrevligt, men jag försökte fråga lite mer ingående om vem han var, om hans familj bodde i hans hemstad, osv, men så fort jag ställde för personliga frågor så bytte han samtalsämne.

Lina sa: Men han var väl gift och ute på äventyr!
???!!!!
Ja, det kanske han var! Kändes inte så, men vad fan vet jag!

Blir ingen mer dejt med honom i alla fall (heller), men det var trevlig att bli uppvaktad och vi stämde fint ihop tillsammans. Men han var också lillebror (och ni vet vad jag anser om det).
Jag måste börja ta reda på det INNAN jag träffar dem...

Eva

Kan vi ses utan sexpratet?

Göran ger sig inte utan vill träffas I ALLA FALL. Trots mina förklaringar om varför jag inte vill träffa honom- dvs att jag tror att vi bara kommer att ha sex- men inget mer!
(läs om hur jag träffade Göran i tidigare inlägg).
Göran påstår att han också vill ha en seriös relation och bilda familj. Och han håller med mig- det var faktiskt jag som inledde sexpratet (behövde prata av mig om hur besviken jag var på min senaste sexpartner ) så han har helt rätt, det var jag som lade ribban.
Och sen backade jag för jag ville svänga om inriktingen om ni förstår och tänkte att fortsättningen kommer att bli SNUSKIG- med den starten!

Så idag fick jag ett mail från Göran:
"om vi skulle träffas UTAN att prata om sex"...

Så jag skrev en lista om VAD vi kunde prata om istället:
* Andar och spöken
* Hur fan får man upp en gardinstång
* Stresshantering
* Fotografering
* vackra platser i Stockholm att besöka

Ja, då får vi se hur det blir!

Ikväll skall jag på dejt med en annan man jag fått kontakt med på internet.
Undrar hur det skall bli. Återkommer...

Eva

Han vrålstirrar på yngre tjejer!

Oj vad det har varit svårt för mig att komma åt daton och få skriva ett inlägg. Har man tonårsbarn så har man. daton är konstant upptagen. -Hållå!!! Mamma behöver göra ett inlägg om sina älskare på bloggen era självupptagna små varelser... Nej skämt åsido. Mina ungar är helt fantastiska. Mer mogna och förståndiga än jag själv är många gånger. Jag imponeras av deras uttalande och åsikter ständigt. Tack Eva för att du håller vår blogg aktiv och fyller på med spännande upplevelser. Jag har ju lagt "Grottmannen" på hyllan helt och hållet nu. Jag hade sedan äran att träffa Magnus på danshaket som är kännt för värsta köttmarknaden. Vi har sedan träffats på små kaffestunder och ägnat oss åt att kyssa varandra i rulltrappan på hemvägen. Det här låter ju hur romantiskt som helst tänker ni. Visst! Det är bara det att karln i fråga har jordens ålderskomplex. Han vrålstirrar på yngre tjejer och tycker nog att jag hellre skulle vara brunett än blondin om han fick välja. Hallå?? Är det en såda man jag vill ha? En som inte älskar mig som jag är? eller är han bara extremt osäker, och vil liksom visa sin manliga makt att bara kunna välja och vraka bland kvinnorna som rör sig runt honom, för mig. Tror han verkligen att han kan få den där lilla kurviga tjogoåringen som svassar förbi? Nu kom min bittra lilla dubbelgångare fram igen. Det kanske är jag som har åldersnoja och är rädd att han ska tycka att jag är för gammal om några år? Är det bättre att inte låta lära känna denna stilige man ordentligt  i rädsla för att bli sårad och dumpad för en yngre kvinna framöver? Eller ska jag helt enkelt skita i dessa tankar och bara köra på. Låta det bli som det blir helt enkelt. Det kommer dröja innan vi får röra varandra ordentligt. Ha sex är nog inte ens att tänka på den  närmsta tiden. Vi har båda barn och fulla kalendrar. Ingen tid då vi får vara ensamma. Ju längre tiiden går ju mer pinsamt kommer det kanske bli, eller kommer det att istället bli mer romantiskt om vi drar på det? Blir vi mer som kompisar eller kanske vi inte kommer ha lust alls? ska vi göra det hos honom eller hos mig? Kanske är det bättre att resa bort över en helg? Men vilken helg är barnfri för båda? Nej, jag ger upp. Tiden får avgöra helt enkelt. Tänk om inte han heller får upp den???
Lina


Min Stora kärlek eller bara Sex???

Göran hörde av sig direkt efter vår mysiga dejt som sagt. Men jag visste inte vad jag skulle svara, så två dagar senare får jag en till efterlysning, där han ber mig bara svara jag eller nej om jag vill fortsätta träffas...

Så jag svarade som jag känner det: att han är mysig, manlig, intressant, fick mig känna mig supersexig och jag kunde vara både känslosam, fräck, fundersam och babblig och han köpte mig rakt av kändes det som.
Jag skrev: "Jag är 34 och vill bilda familj, och jag tror att du och jag bara kommer att sluta i en sexuell relation. För ett par år sedan skulle jag varit på, men jag är för gammal och trött för sexuella äventyr".

Ja, ungefär så. Nu väntar jag på svar! Känner mig plötsligt förvirrad: Jag kanske borde ha gett honom en chans till? Men vi pratade en del sex och det var så många sexuella anspelningar, att jag tänker att det finns bara en väg att gå från där vi slutade- i sängen. Och det tar så mycket energi att ha en älskare! Man fäster sig ändå. Och när vi skiljdes åt så hade jag ingen aning om han skulle höra av sig igen. Jag kände väl att jag inte trodde han var mannen i mitt liv. Vi skulle säker trivas i hop ett tag. Men jag har trivts ihop men många nu "ett tag" fast jag vetat att det inte blir nåt i längden. Och att låta män som man inte kommer sluta upp med ta upp ens tid- är ju rent slöser vid min ålder. Håller ni inte med mig? Tänker jag inte klokt? Eller är jag feg???

Jag tänkte också att han, visst gillar mig, men säkert som jag inte heller tror vi kommer gifta oss precis, men vilka killar säger nej till att träffa en sexig, skön tjej som de kanske får ha sex med? Så jag tänker att han mest är intresserad av att ha sex, inte enbart förståss, vi hade ju både kemi och mycket att prata om, klart han gillar mig. Men herregud det finns så många männinskor att GILLA.

Men jag vill ÄLSKA och BLI ÄLSKAD:

Och helt plötsligt spelar man i en helt annan division. Som jag aldrig har spelat i förut. Och måste blir ÄNNU MER noggrann verm jag träffar. Men vem duger egentligen? Är jag för kräsen? MIn bror påstår det. Att jag borde ta en vanlig kille.

Eva

Betalar du inte mitt vin får du inte ha sex med mig

Jahapp fick genast meddelande från Göran om att dejten var mysig i går och han undrar när vi kan ses igen.

TROR INTE DET.

Varför?

För det är inte HAN.
Måste tänka ut nåt att svara honom. Gillade honom men kan inte slösa min tid på nåt som jag tror bara kommer att bli en lös förbindelse.

Dessutom, han lät mig betala mitt eget vin- och han tror han får ha sex med mig?

Ha ha ha ha

Eva

7 fel min dejt Lars gjorde ikväll

Besviken igen. Dejt med snygg, trevlig, skild, 2-barns far. Vi hade pratat lite i telefon innan och så.
Men jag avbröt festen och skickade tillbaka honom därför att:

1. Han ändrade daten från klockan 17.00 till  klockan 15.00 dagen innan. Jag sade Ok, trots att det inte passade mig med, för inte ville jag ju att han skulle behöva vänta på stan på mig, stackarn!
2. 15.45 får jag ett SMS där han meddelar att jobbet drar ut på tiden. Han träffades således kl 18.00 istället för klockan 15.00. Då hade jag varit färdigsminkad sedan klockan halv 3. Kul! Not.
3. Vi skall äta middag, jag måste välja restaurang, för han har ingen plan.
4. Han låter mig fråga om bord, hälla upp vatten till oss, tillkalla kyparen osv.
5. Han äter upp allt bröd, och all potatis utan att fråga mig om jag ville ha mer.
6. När det är dags att beställa dessert, uttrycker han att han hellre vill ta notan och gå till sportbar för att se slutspelet i Hockey... (jag visste redan om att han ville se matchen, vi hade pratat om att gå till sportbar tidigare).
Så jag får ingen efterrätt (trots att jag sagt tidigare när han frågade om förrätt att jag hellre tar efterrrätt), och måste stressdricka upp mitt vin, för nu är det bråttom till Hockey.
7. Jag får betala min egen nota. (jag frågar artigt om vi skall dela notan och istället för att säga- jag tar den, säger denna välutbildade, högavlönade man ja till mina pengar).

När vi går från restaurangen känner jag mig så besviken! Middagen och samtalet var trevlig men han är 4 timmar sen till dejten och låter mig vänta, jag får betala själv för besväret, han äter upp min mat utan att be om lov, han tycker det är så viktigt att se slutspelet i Hockey att jag, när jag precis skall beställa efterätt, tvingas slänga i mig mitt vin och avbeställa efterätten så vi hinner i tid till slutspelet på nån djävla sunkig sportbar!

Så jag DUMPAR HONOM!
Jag vill inte se Hockey utan vill gå hem. Han säger: Ja. det var synd vi kanske kan göra en kompromiss... Nej säger jag, du kommer bara tänka på Hockey hela tiden. "Jag vill gärna träffa dig igen, vi kan väl ses snart igen, det här var verkligen trevlig" säger han.

NOT:

Aldrig mer. 
Din självupptagne karl. 
 
Eva


Datingkalendern är snart full..

Jag har bokat in följande:
Göran (igår och han vill ses igen)
Lars idag
Oliver på söndag
Mattias på tisdagkväll
Peter på onsdagkväll
Karl veckan efter det.

Phu! Som ett jobb!
OBS NATURLIGVIS är deras namn fingerade, det måste ni ju förstå;)

Sen har jag tänkt data ett par till sen lägger jag ner datingen på internet!

Eva

Satt i Görans knä halva kvällen!

Hej! Date med Göran i går kväll.
Mycket trevlig kille, vi hade inget äktenskapstycke, men han var intressant, ställde intresserade frågor om mig.
Jag känner mig väldigt självupptagen just nu- och vill bara berätta om mig själv hihi- och med den här killen så fick jag det! Dessutom så har vi båda varit singlar i 3 år, båda kommer från ett distansförhållande där det aldrig blev vardag, så vi hade liknande erfarenheter faktiskt. Och så tog han hand bra om mig- skönt med någon som väljer ut plats att sitta på, tar hand om beställning osv.

Men, vi pratade sex mycket, han ställde mycket frågor, jag svarade på vissa, det var ganska gränslöst. Till slut satt jag i hans knä! Han luktade gott och vi kramades och han klämde och kände på mig (utanför kläderna och aldrig nedanför midjan tack! ). Han frågade när vi skulle ha sex- och jag svarade- om 3 veckor, vid Valborgs ungefär! Ha Ha

Gick hem och tänkte att han kan jag inte träffa igen- det blir bara ett sexförhållande och jag vill träffa mannen i mitt liv ju och har inte tid med sånt!


Han var ensambarn by the way. Dom brukar bli lite speciella, och han var rar!
Hade ingen känsla för när vi skildes åt om han någonsin skulle höra av sig igen.
Men gissa vad: Idag fick jag två mail och han undrade när vi skulle ses igen.
Han är förståss ute efter sex karln, men jag var ute efter bekräftelse och han fick mig att känna mig jättesexig och snygg OCH intressant.

Har inte svarat än. Tror han skall få ligga på is ett tag och lugna ner sig lite (och jag också).

En sak till: Vi splittade på notan. Jag var förståss snabb med att lägga fram pengar- men varför lät han mig betala? Tror killar att vi vill det? Mig spelade det ingen roll förståss, jag kan betala för mig. Men jag SÄGER DET IGEN:
JAG SKULLE ALDRIG BLI KÄR I EN KILLE SOM INTE BETALAR PÅ FÖRSTA 3 DATERNA!

Så det så!
Kram Eva

Jag vill ha en storebror!

Ja, det vill jag!
Jag är mellansyster och tycker att de småbröder jag har dejtat är: självupptagna, kräver mycket uppmärksamhet, tar stor plats, tänker mest på sina egna behov, pratar  mycket om sig själva, vill stå i centrum och är vana vid det.

Medan de storebröder jag har dejtat: Lyssnar uppmärksamt, intresserad av att lära sig mer om mig och vill veta vem jag är, lämnar utrymme till min person och låter mig prata, är bra på att ge stöd och goda råd, behöver inte nödvändigtvis stå i centrum, kan leda och van att bestämma ex bra på att planera en date så att man slipper ta ansvar för vart man skall gå osv.

Tycker ni att det stämmer?

Min erfarenhet säger det i alla fall.
Men ändå träffar jag nästan uteslutande småbröder med storasystrar- och de ÄLSKAR MIG för att jag är snäll, lyssnande och ger stöd och de SUGER ut min energi!

I morgon torsdag skall jag på date med Göran. (vet inte om han är storebror eller lillebror).
På fredag skall jag på date med Lars (han är lillebror).
Jag hoppas Göran är storebror- så kan jag testa min teori!

Eva


Jag hinner inte med!

Herregud min profil på nätet är översköljd av mail från allehanda. Jag går in regelbundet bara för att "rensa".
Män gamla nog att vara min son eller far för den delen- går bort. Män som kontaktar mig från utlandet (brasilien!?), män som bor i geografiskt avlägsna delar från mig, eller som verkar knäppa, oserösa, män som inte lagt ut sitt foto (rädd att frugan skall upptäcka deras nätflörtande?) osv- alla dessa går bort. Nu har jag minst 20 olika män, alla i lämpliga åldrar, som skriver rara mail och som verkar lämpliga att träffa en gång på fika.

Men hur skall jag hinna ens svara, och vem skall jag svara först?

Problemet är ju att de är inte verkliga. Bara filurer i superspace. Jag får alla komplimanger man kan tänka sig, samtidigt som jag vet att om jag skulle data 10 av dessa män, skulle 2 ev vilja träffas igen, och en kanske skulle blir intresserad. Och samma gäller för mig. Så detta med nätdejting, precis som all annan dejting. Det TAR TID och utdelningen är slumpmässig ha ha.

Men jag skall försöka svara killarna i morgon i alla fall.
Så får vi se.
God natt så länge.
Eva

killar vill alltid ha sex efter det är slut...

Ja, så är det. Det är mina och mina väninnors erfarenheter.
Efter att förhållandet/datandet/relationen/romansen/äktenskapet är över så kan alla (ja, jag skriver alla) män tänka sig att vara KK (knullkompis) med sitt ex.

Jag slutar aldrig att förvånas.
En episod jag minns, sprang en del på Riche och hade promenadsällskap en bit på vägen hem genom stan av en trevlig kille, kortare än mig, jag förstod att han inte var intresserad av mig och jag var inte heller intresserad, han hade glansig finlandsfärje kavaj (jag trodde han var bög faktiskt!), men trevlig och vi pratade om livet och det kändes tryggt att få sällskap en bit på vägen.

När vi skall skiljas åt säger han: ja, det var kul att träffas du får ha det så bra- såvida du inte vill bjuda hem mig på fika.
Va! Den här kille var INTE intresserad av mig eller min typ. Men LIGGA med mig ville han!
Jag tackade nej förståss. Det här har jag varit med om tusen gånger.
En annan date, 6 år yngre kille jättegullig, vi var på en underbar första date, en promenad och fika i Hagaparken och skulle ses igen, när jag ställde in 2:a daten pga mitt ex spökade. Han förstod. Sen kom det SMS: Hör av dig om du känner lusten så ställer jag gärna upp *blink blink*.  Jag blev visserligen glad. Men ändå. De försöker alltid.
Jag kan inte dra alla exempel här, men det är många, många! Dåligt-sex Jonas om ni minns, efter att jag sagt att jag inte tror det skall bli något mellan oss- så bjuder han i nästa sekund in sig själv för att komma och ha sex med mig! Vad tror han! BLÄ! Hur tänker killar egentligen? Är ni så desperata att få ett ligg att ni försöker hålla dörren öppen till alla kvinnor som någonsin visat er sitt intresse?

Eva

Mars åtrår Venus, venus åtrår Mars (favorit i repris)

Blir en bättre älskare/älskarinna och läs boken som har allt: " Mars åtrår Venus, Venus älskar mars" av John Gray. I kort handlar den om att "kvinnor behöver känna sig älskade för att ha lust till sex, män behöver sex för att känna sig älskade". Ja, då kan ni tänka er förtsättningen. Vi män och kvinnor är VÄLDIGT olika....

Läs mer om boken här:

image3

 
 

Flickorna som rider...

Varit på BIO date med vänninnan Veronika.
Vi snackade om jobb, relationer - och sex (förvånande va).

Hon får alltid vaginala orgasmer- bara så där!
Helst ridande när hon kan styra själv.
Annie får också vaginala orgasmer.

Men sen vet jag flera väninnor som aldrig lyckats komma bara genom penis i slidan.

Hur gör ni för att lyckas tjejer?

Eva

Lunchdejt med Mr mysko

Jahapp, då var det dags igen. Ännu en ny och mycket spännande mansvalp att sätta tänderna i. Ha ha , nej inte riktigt så, men det är faktiskt så att jag träffade en riktigt stilig man på ett danshak sent på kvällen. Jag har en förmåga att träffa karlar näst sista eller sista dansen då jag är ute på olika ställen. Vägrar att tro att det enbart är en desperat handling från vederbörande för att få ett ligg för natten. I alla fall så bytte vi nr och nu var det dags för en förta lunchdate. Det var trevligt, mycket trevligt men väldigt pirrigt. Jag fick hålla i glaset med båda händerna för att inte darra för mycket då jag skulle ta en slurk av mitt vatten. Efter maten tog vi en liten kort promenad. Han tog min hand och jag kände att han darrade lite han med, trots den lite morska och kaxiga tonen i samtalet. Vi satte oss på en parkbänk. Vad händer nu? Ska vi pussa på varandra eller inte? Vi fnissar och flamsar som värsta tonåringar trots att vi båda är 40+. Åhh, vad jag önskar att vi kände varandra bättre. Hur många ggr ska man genomlida detta första tafatta försöken att komma varandra närmare och känna av vad den andra känner osv. Det hela verkar ju helt enkelt gå ut på att försöka komma underfund med vad den andra tycker om en själv, eller är jag helt ute och cyklar? Han kysste i alla fall som en gud, och det lovar gott för en önskad fortsättning från min sida. Kyssen är A och O inledningsvis i ett förhållande. Håller ni med mig?

Nybörjare i singellivet

Jag måste medge att jag är ringrostig då det gäller att dejta. Har levt med en och samma man i över tjugo år. Vi tog varandra för givet och allt kändes ganska kravlöst. Helt plötsligt är jag ute i storstadsvimlet och träffar män som är helt främmande för mig. Vad vill de och vad förväntar de sig av mig? ska jag vara lite blyg och tystlåten eller är det bättre att vara lite framåt och kaxig? Ska jag visa var skåpet ska stå på en gång kanske? Gillar de att tjejer har kjol eller är de mer intresserade av en jeanstjej? Om de vill följa med mig hem, då jag vet att barnen är hos sin pappa, ska jag låta dem göra det eller är jag en s.k. lössläppt kvinna i deras ögon då? Jag längtar ju efter närhet och kroppskontakt och jag är ju faktiskt singel!. det är konstigt för jag känner mig alltid skyldig och otrogen om jag är med en annan man än min ex make (trots att han bedrog ig med en annan). Jag förstår vad du tänke då du läser mina rader. -Hallå  Lina! Vakna upp!! Gör som du själv vill och känner. Du tillhör ingen annan och du är en vuxen kvinna. Gör det som känns bra för dig! Ok, men det är just det som är problemet. Jag vet inte riktigt vad som känns riktigt bra för mig. Det känns som om jag vore i en konstig sagovärld då jag är med en annan man som talar till mig som om jag vore den enda för honom i hela världen. Jag tror på det varmt och ömt, men ädå så vet jag hela tiden att detta är bara en tillfällig dröm som snart är över. Är det så att jag inte riktigt är redo helt enkelt? Kanske vill jag bara ha någon slags bekräftelse efter min skilsmässa? Nej, jag tror jag vet hur det är. Jag är redo, men jävligt rädd att bli besviken och sårad igen. Så är det nog...
Lina

En skön grön vår!

image1

Våren är här, kärlek och romantik i luften och förhoppningar om lustfyllda stunder med min älskade (hoppas jag träffar honom snart!) stiger....

Eva

Kroppsnojor

Varför får tjejer för sig att det är något fel på deras fina kroppar när sexet är uselt?
Dåligt- sex Jonas var egoistisk och ville bara sticka in den- sen var han klar.
Resultat: Han jättenöjd och vill träffas igen. Jag bedrövad och tänkte att han inte tyckte jag var fin i kroppen, att det var därför han inte ville ägna tid till att smeka eller tillfredställa mig. Tyckte han jag var otränad? Hade mycket celluiter eller nåt? Men JAG VET ju och tycker själv att jag är jättefin, superkvinnlig och sexig!

Så tänkt på det nästa gång ni tar för er killar- det sker på vår bekostnad!

Eva


25 centimeter... jomenvisst!

Fick just mail från en internetkille.
Vet ni vad han kallade sig? 25 centimeter!

Ha Ha!

Blä säger jag bara. Han går bort. Får inget svar.

Eva

Snoppstorleken avgör inte ditt betyg!

Nä, så är det.
Det är inte storleken på din snopp som avgör om du kan få en kvinna att skrika av vällust och njutning.
Själv har jag erfarenhet av alla möjliga storlekar.
Men, har man en EXTREMT liten snopp så måste du vända denna nackdel till en klar fördel: bli världens bästa älskare!

En av mina bästa och skönaste sexupplevelser var med en man som hade en sån liten snopp att den nog hade stannat i växten när han var typ 7 år, så liten var den!
Men han fick högsta betyg och jag kom flera gånger under denna lustfyllda natt. Han var helt enkelt en hejare på oralsex... :)

Så om du är en bra älskare eller inte har INGENTING med storleken på din snopp att göra.
Tvärtom jag har träffat älskare med både stora och små don som varit KASS.
Och superälskare som haft både små och stora.

Gud välsigne er underbara superälskare som får oss kvinnor att njuta!

TACK!

Eva

Teorin stämmer!

Kom just att tänka på att:
Dåligt-sex Jonas betalade INTE på första daten.
Se där! Jag borde ju ha förstått att han skulle vara egoistisk, slö och slapp i sängen!

Vad var det jag sa!

Eva

Skall mannen betala på första daten?

Ja, det ska han! Skulle jag ha sagt normalt sett.
Men det beror på.

När jag INTE vill att män skall betala på en date:
- om jag känner mig ointresserad av att träffas igen.
- om jag tror att han har dålig ekonomi (tycker synd om honom).
- om jag känner att jag aldrig kommer vilja ha sex med honom.

När jag VILL att mannen skall betala på en date:
- en chans för honom att visa sin uppskattning över mitt sällskap!
- en chans för honom att visa att han anstränger sig, han gör sig omaket att göra beställning, plocka fram plånbok, kommunicera med personal, osv. Under tiden kan jag stå och njuta över att bli omhändertagen, tycka han är stark och manlig, och stå och fundera över hur jag bäst skall visa min uppskattning över hans ansträngningar.

Jag tycker att det handlar om uppfostran. En man som inte betalar på första daten signalerar till mig att han: vill ha en mamma/kvinna som tar hand om honom, han har ett mkt starkt känslomässigt behov (är needy) och att han är slö, egoistisk och slapp i sängen ha ha!

Det handlar knappast om pengarna. Jag kan betala själv om så behövs.
Utan det handlar om GESTEN.
Det är trevligt helt enkelt.
Jag skulle ALDRIG kunna bli kär i en man som inte betalar på första daten!
Så - nu är det sagt.

Vad tycker ni?

Eva


Första gången med Mr Rabbit

För ett år sedan fick jag ett presentkort av en väninna som tack för att hon fått bo hos mig med sina 2 barn (sista gången kan jag säga, hon bytte bajsblöjor på mitt köksbord- "slafs", fy fan vad äckligt! ). Presentkortet var till "Afrodites apotek" ... jag fattade först ingenting. Vad gulligt att hon tycker jag borde köpa mer hudkräm?
Men sen blev jag glad förståss! Tog en väninna i handen och travade ner till "the shop". Oj så mycket att välja på. Jag valde en ordinär, en rosa. Första åkturen var spännande må jag säga. Jag kom på 3 röda! Herregud så skönt!
Men sen- jag var så besviken! Var det inte mer än så här??? Känslan fattades.
Fan, en vibrator kan ju inte ersätta en livs levande varm man!
Och så var jag lika singel som förut.

Tja, så var det med den saken.

Eva


Ska Göran få mitt telefonnummer?

Hej!
Måste bara berätta.
Det går skitbra för min profil på internet. Har varit med i en månad nu.
Jag är jättepopulär he he! Idag har 13 män mailat till mig, jag hinner ju inte med att svara! 
Hur som helst, i går kväll (fortfarande jättedeppig över Dåligt sex med Jonas) så jag skrev lite och beklagade mig för den här Göran. Och han var så snäll och försökte trösta mig. Jag hade TUR! kan jag säga. Han hade mycket väl kunnat kontra med att vräka ur sig obceniteter då jag var så frispråkig om sex. Vi mailade fram och tillbaka, han kändes nästan som en vän. Jag lovade skaffa MSN- adress men har inte hunnit. Så nu frågade han om mitt nummer. Men inte skall jag väl lämna ut mitt telefonnummer till nån jag aldrig träffat! Han kan ju faktiskt vara helt galen och knäpp...

Vad tycker ni- skall rara Göran få bli en av de 5 jag skall data?
Jag tror det tra la la.
Fast inte denna veckan, jag har munsår...

Eva


En uppgift som heter duga!

Min vän Anne gav mig en uppgift (i syfte att snabbt komma över det dåliga sexet med Jonas):
Att data 5 killar från internet under 2 veckor!
Öhhh, hur skall jag hinna med det?

Kriterierna var:
2 skilda med barn
3 utan barn
Jag får inte ha sex eller hångla med någon av dem.
Alla skulle de ha skilda intressen från mina.
Åldern spelade ingen roll.

Ja, du lilla Anne, vi får se om jag klarar den här uppgiften... jag återkommer!

Eva


Vi har låååång startsträcka boys!

En man kommer in i ett rum.
Han är helt Oupphetsad och slak.
Han börjar smeka sig själv till orgasm.
Hur lång tid tar det från 0-100?
Svar: 2 minuter!

En kvinna kommer in i ett rum.
Hon är helt Ouphetsad och torr.
Hon börjar smeka sig själv till orgasm.
Hur lång tid tar det från 0-100?
Svar: 30 minuter!

Där fick vi nåt att tänka på boys and girls...

Godnatt Eva


Är jag förstörd?

Mitt ex var en fantastisk man- och en fantastist älskare. Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv, eller känt mig lika vacker, sexig och åtråvärd. Han kunde ägna timmar åt att tillfredställa mig på alla de möjliga vis. Han var outtröttlig. Och vi var fantastiska tillsammans. Made magic. Men är han oersättlig? Hur skall jag någonsin kunna nöja mig med mindre? Sen det tog slut för 3 år sedan har jag haft sex 4 ggr: Per-Henrik 38 år förra sommaren. Jätteliten snopp och han ville bara stoppa in den. Han var superivrig och alldeles för på. Jag fick knuffa av honom flera gånger. Han hade så bråttom! Jag sade: "jag vill komma före dig" men han förstod inte att det betydde att han skulle tillfredställa mig, utan skulle upp igen, jag slängde av honom och sen fick han gå hem. Nejdå, jag slängde av honom, han fick runka av sig själv, sen sova, sen fick vi till det på morgonen. Värdelöst. En månad senare var det dags igen:<br />Mattias 22 år, helt galen av åtrå, jag trodde han skulle äta upp mig, också alldeles för på, jag fick slänga av honom hela tiden, för han höll på komma hela tiden. Till slut blev jag så förbannad att han inte lyssnade på mitt "vi kan väl ta det lite lugnt, du kan väl röra dig sakta ett tag" så jag sparkade ut honom i ogjort ärende. Han fick gå hem med staken i vädret. Han var så egoistiskt så det fattades bara! När han sedan sade, jag kan smeka dig osv osv var det för sent jag bara skrek "det är för sent att tänka på mig nu, det skulle du ha tänkt på lite tidigare, ditt ego" . Jahapp. Nr 3 i höstas var mitt underbara ex. Det var fint, kärleksfull och bra, normalt. Och sen senaste (i fredags)en kille jag datat drygt en månad: Jonas. URDÅLIG. Så dålig att jag aldrig mer vill träffa honom utan ringde och gjorde slut ha ha! Och nu känner jag mig otursförföljd. Av egoistiska killar som inte bryr sig om hur tjejen har det. Är det mig det är fel på? Vart fan hittar jag dem? <br />Och hur skall jag kunna veta till nästa gång det bär av- om det kan blir normalt och bra? Min vän Anne sade efter helgen att "du har för höga krav". Jag skrek i protest. Jag har INTE HÖGA KRAV. Jag vill ha basic, ABC sex första gången, inge krångel, det behöver inte vara märkvärdigt alls, men killen måste ju anstränga sig!

Jag är så ledsen. Mitt sexliv är öken, och min underbara lust som följt mig hela livet, är ta me fan borta!

Så jag drömmer mig bort till mitt förra liv där jag levde i kärlek, lust och längtan.

Finns det något tecken man kan gå efter för att veta i förväg om killen är en omtänksam älskare eller inte?
I så fall- jag tar tacksamt emot detta!

Eva


Jag vill ha tillbaka min slake drömkille. Varför smet han?

Allt var toppen, vi hade avverkat alla kulturella sevärdheter man kan geonföra en och samma eftermiddag i vår fantastiska stad. Vi hade träffats fem ggr tidigare och allt kändes bara bättre och bättre. Middag hemma hos mig som vi tillsammans lagar med små nyp, kyssar och skratt. allt var helt enkelt underbart. Lite hångel i soffan efter maten. Jag sitter i hans knä och och en tuff men upphetsande massage av min nytejpade och opererade bröst (bröstförminskning)och stödjande BH, Aj vad ont det gjorde. Ingenting hade jag sagt. När skulle det ha skett? På museet i stan? I konsumbutiken där vi handlade mat? Nej, det blev helt enkelt inte tillfälle. Vi hamnade i sovrummet och upphetsningen steg i tempo. Stöd-BH:n föll av, och då kom det. Det är något jag måste berätta för dig. Panik i hans ögon, vadå? har du någon sjukdom? är du gravid? -Jag är tejpad under brösten, ok?<br />Allt stannar av, panik utbryter i blicken, penis slaknar och vill aldrig vakna till igen. Ändå en underbart gullig man som vill göra allt för tillfredställa mig, som han också lyckas med till slut. Jag lyckas även få honom att ropa ut sin vällust efter ett antal halande rörelser av hans ännu mycket slaka penis. Nästa morgon älskvärda ord till varandra. Jag följer honom till tåget och vi kysser varandra farväl. Det var ord och inga visor ska jag säga. Grabben hörde aldrig av sig mer. Han gick in i sin grotta och kom inte ut igen. Det är nu två veckor sedan, Vad hände?? Mina tankar snurrar runt i skallen. Var jag för mager? Var tejpbitarna för avtändande? Var jag ful osminkad på morgonen? Var kaffet för svagt? Hade han aldrig sett en stadig stödjande BH förut? Eller var det faktiskt så att han skäms över att han inte fick upp den? Hur ska jag veta? Jag ville inget hellre än att träffa honom igen. Jag menar, ingenting kan ju bli sämre än så här. Vi har ju världens bästa utgångspunkt att ugå från nästa gång. Vi var båda spända och ville att allt skulle bli så bra. det slutade med katastrof. Måste man då bara avbryta allt det fina vi påbörjat? Kan man inte ge det en chans till och skratta lite åt eländet istället. Jag skulle vilja veta hur pass avgörande det är för en man att han inte får upp den? Det kan ju faktiskt hända vem som helst. Vi hade en underbar relation som jag tror var ömsesidig.

Lina


10 fel män gör i sängen

Vet du inte om du är en bra älskare eller inte?
10 fel män gör i sängen (enligt våra erfarenheter).

1. Glömmer bort att smeka, klämma, suga, beröra och berömma brösten! (kvinnans mest känsliga känselspröt, tänkt på att många kvinnor kan få orgasm bara genom att stimulera bröstvårtorna!).
2. Glömmer förspelet och är för pang på! En penis i vaginan- det är inte sex utan bara en del av sexet- och långt ifrån det viktigaste!
3. För hårdhänt stimulering av klitoris! Kvinnan blir spänd och orolig. Mjuka tag leder till ökad chans till orgasm!
4. Glömmer bort att smeka och beröra hela kroppen, hals, nacke, midja, höfter osv.
5. Vänder ryggen till och somnar direkt efter utlösning. OFÖRSKÄMT! Som kvinna känner man sig utnyttjad och oälskad. Minst 10 minuter "håll om" efteråt tack!
6. Säger älskvärda ord enbart före orgasm! Hallå! Vi fattar att ni ljuger. Menar ni det ni säger- säg det även efter sexet!
7. Drick er inte så fulla så ni inte får upp den! Herregud, drick efter istället om ni måste hinka sprit!
8. Stimulering av kvinnas könsorgan kräver minst 20-30 minuter- helst mer. 2 minuter räcker INTE. 2 minuter räcker för en penis- inte för en mus. Och ju längre förspel- desto starkare och djupare orgasm!
9. G-punkten killar! Fattar ni så skönt det är att få den stimulerad! Orgasmerna blir UNDERBARA.
10. Kuk i fittan är inte lika med orgasm för kvinnan. En kvinna får orgasm genom långt förspel, samt klitorisstimulering, även vaginal orgasm kräver lååångt förspel.

HUR SVÅRT KAN DET VA!
Kram Eva och Lina


Jag skall aldrig mer ha sex!

Fan vad jag är besviken! Hur svårt kan det vara? Att älska med mig? Jag är kvinnlig, kurvig, älskar min kropp, njuter av beröring och sex och så får jag en man i sängen som INTE VET HUR MAN GÖR! Eller snarare- är så upptagen med att spänna på kondomen och få komma till att han GLÖMMER BORT MIG! Glömmer bort mina underbara bröst, med honungsvårtgårdarna, min underbara våta sköte, min nacke och vackra hals, min G-punkt, min klitoris, you name it! Han ville bara sticka in den och köra på.-Det hela var över på tja 4 sekunder? BLÄ! Jag kände mig som en halv kvinna när jag kom hem, helt bedrövad. Han kom 3 (!) gånger med sina lilla dörrknapp till minikuk, men jag då? Visserligen mysig, kramig och skönt sova sked, och god frukost osv, men herregud. Ringde några dagar senare till honom och sade att "det kan nog inte bli nåt mellan oss" . Han höll med (!?), och sade: nu när vi inte skall ses mer kanske jag kan komma över ikväll en sista gång? VA!!!!!! Han har inte fattat att han har gett mig mitt livs dåligaste sex och att jag ALDRIG skulle ställa upp på att han får onanera i mig mer! Herregud killar, hur svårt kan det vara att älska med en kvinna? Och denne kille hade jag ändå datat i en månad, och pratat massor i telefon med, och så visade han sig vara urusel! Hur skall man tordas bli intim med en man någonsin igen. Ingen garanti att få skön sex... Jag vill ha underbar, lustfylld, skön sex med en härlig karl! VART FINNS NI?

En mkt besviken och bedrövad Eva


TIll alla dejtande förväntansfulla varelser vid bardisken!

Det slår aldrig fel. Man står där i baren och en efter en kommer de fram i sina fina kavajer eller glansiga JLindebergskjortor och fäller en smickrande kommentar som-Gud vad du är vacker, vilken fin hals du har, fantastiskt vacker kjol, Oj vilken midja du har osv, osv. Jag har levt med en och samma man i tjugo år och funderar starkt över varför jag inte har gått ut mer på krogen under mitt liv som gift. Här får jag ju den bekräftelse jag sökt så länge. Jag blir uppskattad för den jag är och känner hur jag bara får glänsa genom min kvinnliga uppenbarelse. Jag måste erkänna att nu som singel så har jag fallit direkt och gått på det till 100%. Det har resulterat i flera osunda och tafatta one night stand ligg och ingenting annat. Alla ord är utan mening och den efterlängtade älskogen har blivit ett desperat rop på ömhet och bekräftelse som bara slutat med besvikelse och ännu en karl som man inte önskar stöta på nästa gång man går på krogen. Vad är det som blir fel? Varför kan man inte bara få njuta av det som sker? Varför blir jag alltid besviken?

Lina


Välkomna till vår blogg!

Hej all män därute som känner er osäkra på hur ni skall tillfredställa alla underbara kvinnor som ni träffar på vägen i livet. Här har ni oss, två vackra singeltjejer, 34 och 42 år som är övertygade om att om ni kunde läsa våra tankar så skulle ni bli både bättre män och älskare! Vi älskar er, men vi skulle vilja stötta er en bit på vägen mot fulländning, så att ni inte gör samma misstag som vi har erfarenhet av...  Mot kärlek och den underbara tillfredställande älgskogen:)

Kram Eva och Lina


RSS 2.0